Baltimore Gyere és légy egy, a Maryland-i Művészeti Iskola diákjai közül! Élj akár egyszerű civilként is, vagy legyél gengszter. Netán egy zsaru bőrébe bújnál? Nem probléma. Vagy az utcán tengetnéd napjaidat táncosként? Ha igen, csatlakozz! |
|
| ~Futópálya~ | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Farrah Kenway Admin/Tánc szakos diák
Hozzászólások száma : 171 Join date : 2011. Apr. 10. Tartózkodási hely : Baltimore Szak/Közösség : Tánc
| Tárgy: ~Futópálya~ Kedd Júl. 05, 2011 9:21 pm | |
| | |
| | | Farrah Kenway Admin/Tánc szakos diák
Hozzászólások száma : 171 Join date : 2011. Apr. 10. Tartózkodási hely : Baltimore Szak/Közösség : Tánc
| Tárgy: Re: ~Futópálya~ Pént. Júl. 29, 2011 10:50 am | |
| Heath
Egy újabb nap a suliban. Szuper. Nem igazán volt kedvem ma bemenni táncra. Főleg nem azért, mert moderneztünk. És a modern tanárt ki nem állhatom. Mrs. Thompson a világ legzakkantabb nője. Fuh, ki nem állhatom. Na de mindegy. A tánc a lényeg, nem ez a félőrült tanár. Muszáj volt bemennem, de próbáltam nem rá koncentrálni, hanem csakis a táncra. Elvégre is, ez az, ami miatt idejöttem és ez az, amit szeretek csinálni. Nem volt olyan hosszú az edzés, hogy belehaljak. Csak átvettünk pár gyakorlatot, ugrásokat csináltunk, meg ugrásokat. Miután átöltöztem egy kényelmesebb ruhába, elmentem ebédelni. Elég pocsék volt a menza kaja, de hát mit tudok csinálni? Ez van. Nagy nehezen leundorkodtam a felismerhetetlenségig csúfított ételt, ami már szinte moslék volt. Örültem, hogy ezen is túlestem. Gyorsan kivittem a tálcát, felkaptam a cuccomat és elindultam az udvarra. Úgy gondoltam, kicsit futok, ha már belefér az időmbe. Egy darabig a kosaras srácokat bámultam, aztán visszatértem a valóságba és átöltöztem. Felvettem egy sztreccs halásznadrágot és egy toppot. A táskámat ledobtam a pálya mellé, a vonalhoz álltam, aztán elkezdtem futni. Olyan gyorsan futottam le két kört, amilyen gyorsan csak tudtam. Voltak, akik rajtam kívül még itt edzették magukat, de nem láttam, rajtuk, hogy tényleg megerőltetnék magukat. Nem mértem, hogy mennyi idő alatt futom le a két kört, csak futottam. A végére eléggé elfáradtam, úgyhogy leültem a fűbe és ittam egy kicsit. Aztán futottam még két kört, de ezeket már csak végigkocogtam. Mikre ezzel is végeztem, teljesen kimerültem. Lehuppantam a táskám mellé, hanyatt vágtam magam, lehunytam a szemem és süttettem a hasam... | |
| | | Heath Andrews Dráma szakos diák
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2011. Jul. 26. Szak/Közösség : dráma szakos
| Tárgy: Re: ~Futópálya~ Szomb. Júl. 30, 2011 6:42 pm | |
| Farrah Amikor megérkeztem ebbe a porfészekbe, ahogy az anyámék illették a helyet, nekem máris barátságosabbnak tetszett, mint a repülőgépről. Ha nekik nem jön be valami, számomra máris szebbnek tűnik, mint egyébként. Furcsa egy tulajdonság, de ez van. A ház, ahova költöztünk egész jó kéró, persze csöppet sem olyan fényűző, mint a Los Angeles-i luxuslakásunk, de a szerepeim alkalmával készített fotókkal egész pofás lett az én külön bejáratú magánhelyiségem. Ami jobban tetszett ebben a házban, hogy alig kellett a szüleimmel találkoznom - még arra kevés időre sem, amikor máskülönben látnám őket - azaz étkezések alkalmával, ugyanis a lakáson két bejárat volt. Egy a keleti és egy a nyugati szárnyhoz tartozó ajtó. Külön kulcs és ami az egésznek nevetséges hatást kölcsönzött, hogy anyám, Iren, azzal magyarázta a két ajtót, hogy minél kényelmesebben, halkabban közlekedhessünk, egymást kevésbé zargatva, mint máskor. Érdekes, hogy én ezt cseppet sem éreztem. Akkora volt az a másik ház is, hogy egy egész menekülttábort elszállásolhattunk volna, úgy, hogy bőven marad még férőhely a vendégeknek. Két nappal a beköltözés után, útban a suli feléÁtvágtam egy kereszteződésen, közben megszorongattam a zsebemben lapuló beiratkozást hitelesítő papírt. Kíváncsi voltam a helyre, még akkor is, ha elég gyakorlatias és alkalmazkodó vagyok annak teljes tudatában, hogy bárhol megállom a helyem. Érdekelt, hogy milyen színvonalon tanítanak ebben az iskolában és arra is, hogy melyik főszerepet fogom megkapni már az első napon - ahogy az lenni szokott. Reméltem, hogy nem egy unalmas karaktert, amit már vagy 100X eljátszottam. Azt halál lehangolónak találnám. Beléptem a Mary Land- i Művészeti suliba, odanyújtottam a portásnak a lapomat és beljebb léptem. Alapjáraton kellemes helynek tűnt, de inkább azt a barátkozzunk és jó hely ez gyere, mintsem olyan, akik igazán komolyan veszik a tanítást. Ezt, a képességeim nagyarányú fejlődésének értelmében nem találtam biztatónak. Körülkémleltem - megnéztem a friss húst; voltak szőkék, barnák, vörösek, akik közül sokan sejtelmes pillantásokat vetettek rám. Éreztem, hogy a szám sarkában akaratlanul is mosoly bujkál. Jó évetek lesz lányok, megérkeztem!Amikor megkaptam az órarendet láttam, hogy az első órám ének lesz, majd a második óra lyukas. Az énektanár - akinek még képtelen voltam megjegyezni a nevét, annyira unalmasan oktatott - nem mutatott sok szakmai tudást, sőt úgy gondoltam többet tudok nála és jobb helyem lenne a katedrán, mintsem pondró diákként nyomni a padot. Pár embert kihívott, hogy énekeljenek el egy dalt, majd az ő hangjukat elemeztük; mit kéne rajta javítani, tónusváltások stb. Első osztály... Ezek után, mint megtudtam van edzőpálya, ahol először a futópályát akartam kipróbálni, ahol rögvest megpillantottam valakit. Hmm... eddig ő volt a legdögösebb csaj... A fűben fetrengett; lapos hasáról fel volt húzva a toppja, aranyszőke haja szerteszéjjel omlott szét a feje alatt. Pár kör futás után melléültem. - Heath Andrews, személyesen. Hát te? - félrebillentettem a fejemet, hogy jobban lássam az arcát anélkül, hogy a szemembe süssön a nap és megzavarjon az elfogyasztandó étel becserkészése közben.
A hozzászólást Heath Andrews összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 31, 2011 10:30 am-kor. | |
| Tárgy: Re: ~Futópálya~ Szomb. Júl. 30, 2011 9:27 pm | |
| Heath
Éppen süttettem a hasamat, amikor egy idegen hang szólalt meg mellettem. Még sosem hallottam. Csak arra tudtam gondolni, hogy új lehet itt a suliban, vagy valami szürke kisegér, aki bátorságot vesz magán és odamegy valakihez. Szépen lassan kinyitottam a szemem, de még nem láttam egy nagy sárga folton - a Napon - kívül semmit. Felültem, hátrébb csusszantam, megvártam, amíg újra normálisan látok és magam mellé tekintettem. Nem, nem egy szürke kisegér volt, hanem egy új srác. Megigazítottam a hajamat, hogy ne zavarjon és végigmértem a fiút. Igen, egészen biztosan új volt. Még sosem láttam itt. -Farrah Kenway, személyesen. Illedelmesen bemutatkoztam, ha már ő is így tett. Új fiú. Tuti, hogy nem ismer senkit, ez a homlokára volt írva. -Biztosan új vagy itt, még nem láttalak. Nem kérdeztem, hanem magabiztosan jelentettem ki. Meg voltam győződve róla, hogy nem lehet "régi", mert akkor vagy népszerű lenne, vagy olyan lenne, akit egyfolytában szivatnak. Itt ez a két csoport van. Az elnyomottak és a nagymenők. Annak, akinek van egy kis esze, inkább egyik csoport tagjait sem közelíti meg. -Mi szél hozott a mi sulinkba? Gondolom...nem a színvonal. Egyszerű kérdés. A színvonallal kapcsolatos megjegyzésemnél elnevettem magam, mert hát tényleg nem arról híres a suli, hogy itt vannak a legjobb reálosok. Itt inkább a készségtárgyakra mennek rá, de az nem is baj. Legalábbis egyeseknek nem. Kezemmel hátul megtámasztottam magam, felnéztem az égre, aztán becsuktam a szemem és hagytam, hadd csacsogjon az új fiú. //most akkor Anderson vagy Andrews? // | |
| Tárgy: Re: ~Futópálya~ Vas. Júl. 31, 2011 10:28 am | |
| Farrah Zavart, hogy nagyon közömbös beszélgetésbe kíván elegyedni velem, holott máshoz vagyok szokva. De, ha már kihívás, akkor gondoltam beleteszek mindent. - Farrah... elég különlegesnek hangzik. Igen, új fiú a kisvárosban; két napja költöztünk ide. A szüleimnek komoly üzleti elintéznivalójuk van és ideiglenesen itt tartózkodunk. Nem, nekem eszem ágában sem volt ide jönni - a térdemre támaszkodtam és megvakartam a tarkómat. - tudod, Los Angelesben a legjobb színészeti suliba jártam. Apropó - jutott eszembe - te mire szakosodtál?Biztos voltam benne, hogy ez eléri a kellő hatást. A lányok bírják, ha befolyásos, képzett sráccal találkoznak. Észrevétlenül végigfuttattam a pillantásomat rajta, jobban szemügyre véve a beszélgetőpartneremet. // Bocsi, elírtam!! // | |
| Tárgy: Re: ~Futópálya~ Pént. Aug. 19, 2011 1:54 pm | |
| Heath
Amikor mondta, hogy különlegesen hangzik a nevem, felé fordultam, egyik szemöldökömet felhúztam és egy darabig így néztem rá. Még nem mondták ezt és szerintem tök átlagos is a nevem egyébként. Még egyszer végignéztem a fiún és meg is értettem mindent. Rá volt írva hogy egy gazdag ficsúr vagy még rosszabb. Biztos nem jobb. -Itt is elég jó a színészi oktatás, de neked biztos nem eléggé. - vetettem oda neki, mert hát így gondoltam. Sosem szerettem az időmet az ilyesfajta alakokra pazarolni. Nem érdemes. -Apropó tánc szakos vagyok. - válaszoltam tömören. Visszafordultam, majd ismét hanyatt feküdtem és süttettem a hasam. Becsuktam a szemem, és vártam, hogy mi fog történni. Hogy elmegy-e és megy a plázacicákhoz - ahol tuti népszerű lenne - vagy még itt marad egy darabig. Hirtelen gondoltam egyet, felültem törökülésbe és vele szembe fordultam. -Tudod a plázacicák körében tuti népszerű lennél. Gondolom ahogy jöttél át a sulin láttál párat, szóval ha fel akarsz szedni pár csajt akkor ott a helyed. - magam sem tudom hogy miért voltam ilyen, talán azért mert nem szeretem az ilyesfajtákat. | |
| Tárgy: Re: ~Futópálya~ Hétf. Aug. 22, 2011 6:13 pm | |
| Farrah Érdeklődve hallgattam a lányt, ugyanis ezúttal érdekelt, hogy ő mit mond. De amikor észrevettem a hanghordozásán azt a keserű élt, meghökkentem és egyben el is mosolyodtam. - Sajnálom, ha megsértettem az iskoládat, nem állt szándékomban. - Behunytam az egyik szememet, hogy védekezzek egy kicsit a nap elől, nem sok sikerrel. Farrah egykedvűen visszadőlt a fűbe és tovább folytatta tevékenységet, amit eddig is csinált. Mintha ott se lennék. Nem sokszor fordult elő, hogy ha nem is levegőnek, de átlagosnak néztek. Érdekes érzés volt olyan valaki szemszögéből nézni a világot, aki nem annyira befolyásos, hogy egyfolytában azt lessék mit csinál. Nem érdekelt senkit, hogy mi van rajtam, legfeljebb a normál kereteken belül. A lányok igaz megnéztek maguknak, de nem azzal a tipikus gazdag-srác-biztos-jóbulikat-szervez-ha benyalunk-neki-tuti-meghív hanem a stírölés megengedett mértékéig... Megengedett... Los Angelesben szemérmetlenül bámultam meg akárkit, ugyanis nem vont különösebb következményt maga után. Majd Farrah hirtelen felült, szembe fordult velem és bármi jellegű elvörösödés nélkül vágta az arcomba, hogy egy nagyképű ficsúrnak tart. Persze nem ezzel a vulgárisnak mondható szóhasználattal, de burkoltan a tudtomra adta mit gondol.. - Tudod - somolyogtam az előbbi megnyilvánulásán - te is egy típus vagy. Azt gondolod, hogy különbözöl a többiektől és ezért magadban mindenkit kikritizálsz csupán egy beszélgetésből. Rólam azt hiszed egy találkozásból könnyű levonni konzekvenciát? Aligha! - legyintettem. - De ha már így megemlíted bögyösebb nőtársaid, most egyáltalán nem izgatnak. Főleg ezután. Ez új nekem. És te is új vagy. Ez tetszik - vigyorogtam majd megborzoltam a kezemmel a hajamat. Kíváncsi voltam erre mit lép, de addig is leheveredtem a fűbe; a két kezemet a fejem alá tettem és vártam a kifakadását, mert teljesen biztos voltam benne, hogy bekövetkezik. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: ~Futópálya~ | |
| |
| | | | ~Futópálya~ | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|